Training: Renunta la stres!

 

 

Frici, dorinte, nevoi, pretentiile celorlalti, solicitarile vietii de zi cu zi - exista o gramada de forte care exercita o influenta asupra noastra. Si in aceasta furtuna de presiuni, dar si de lucruri pe care le dorim, cum am putea oare sa fim echilibrati in ORICE situatie? In cadrul acestui training de gestionare a stresului, incerc sa promovez cateva solutii, bazate pe tehnici psihologice validate stiintific in acest scop.

 

Cand depaseste o anumita limita, stresul devine un obstacol si unii oameni simt ca devin irascibili, neproductivi, ingrijorati, nervosi, nu se mai pot bucura de relatiile cu cei apropiati si au dificultati in a se relaxa.

 

Renunta la stres! este un program de training bazat pe imbinarea practicilor mindfulness cu tehnici din psihoterapia cognitiva, care are urmatoarele obiective:

 

  • managementul stresului, al furiei si al emotiilor puternice;
  • imbunatatirea strategiilor de a face fata situatiilor dificile din viata de zi cu zi;
  • dezvoltarea inteligentei emotionale;
  • cresterea calitatii relatiilor cu cei din jur.

 

Mindfulness presupune inainte de toate dezvoltarea abilitatii de a trai in prezent, mai degraba decat sa avem regrete pentru trecut si griji pentru viitor, cu o atitudine care ne permite sa raspundem optim evenimentelor dificile din viata noastra, mai degraba decat sa reactionam in moduri nefolositoare.

 

Training-ul Renunta la stres! contine 3 componente:
 

  • exersarea unor atitudini utile pentru gestionarea stresului;
  • informatii despre vulnerabilitatea umana la stres si la anxietate;
  • exercitii pentru antrenamentul atentiei si de respiratie.

 
Programul training-ului va fi disponibil in curand.


Pentru cine este acest training?

Pentru toti cei care vor sa reduca stresul si sa se bucure mai mult de fiecare moment din viata si de relatiile cu cei apropiati. Training-ul este construit pentru a va ajuta sa dobanditi abilitatile de care aveti nevoie pentru a face fata cu bine stresului si pentru a creste calitatea emotiilor pe care le traiti.

@

formular pentru contact